O nama Nasi korisnici Kontakt

Preduzeće Fast Print d.o.o. osnovano je u aprilu 1993. godine u Beogradu sa sedištem u ulici Kneza Miloša 4.

Osnivac i direktor je Radovan A. Vujović -Vuja.

Suosnivači su Aleksandar R. Vujović (1928.-2001.) i Milan A. Vujović (1957.-1999.)

Stalni saradnici preduzeća su Dragan Acalinović - Biba, Vladimir Vesanović - Bata, Branislav Marić - Bane, Nenad Lukić - Šone, Dražen Đujić-Đuja, Milan Ristić , Zvonimir Stanković, Dragoš Stanković, Vladimir Racković, Dragan Milevski, Vukica Mikača (poznati fotograf iz Beograda), Predrag Ćurčić-Peđa, Rodoljub Petrovići ,Vuk Miličić, Draško Štikovac i Bojan Opačić.

Pored navedenih stalnih saradnika važno je spomenuti i nekoliko drugih pojedinaca i firmi koje su doprinele razvoju preduzeca Fast Print.


To su štamparska radnja Kordgrafika, štamparska radnja SPEKTAR iz Beograda (Žarka Zrenjanina 8), štamparija GRAFOMARKET iz Beograda (M. M. Lug, ul. 20-oktobar 43b), metalostrugarska Radnja Tepšic iz Pančeva, Dejan Jovčić iz Beograda, prof. Ljubo Ristovski iz Beograda, ekipa koja je radila u preduzecu Art plus (Sale, Ranko, Rile, Toma i drugi), Sale Stanojković iz Beograda (Aurora), Dragoljub Crnčević Crnke iz Beograda, Ivan Mijalković iz Beograda, i drugi (neka se ne ljute neki koji su su slučajno izostavljeni).

Preduzeće sarađuje sa većim brojem poslovnih partnera širom ex-Jugoslavije kao i Mađarske , Velike Britanije i Malte.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja svih vrsta bedževa. Ostale delatnosti su izrada ID kartica, privezaka, razglednica, postera, i sl. Preduzeće radi kompletnu uslugu sito, ofset štampe i digitalne stampe.

Preduzeće Fast Print je i pokretač prezentacije grada Ivanjice na Internetu (zajedno sa preduzecem Bit media iz Ivanjice) www.ivanjica.net, osnivac prvog Internet cafea u Ivanjici (osnovano 16.septembra 2000. godine), pokretač prezentacije grada Požege na Internetu kao i prezentacije Prijepolja i planina Kopaonik i Rajac.

Od sredine 2002. godine na adresi www.ivanjica.info nalazi se prezentacija Ivanjice koju radimo. U saradnji sa Arteast o.d. radi se projekat EUTELNET.


Bedzevi ID Kartice Mousepadovi Priprema za stampu Razglednice, posteri, privesci... Posebne usluge Internet usluge Pocetna stranica